Nu boeken! of bel 06-50802038
Een evenement of een kinderfeestje? De ballonvouwer zorgt voor een onvergetelijke dag!
Nu boeken! of bel 06-50802038
Decoratie
Decoratie voor elke gelegenheid

Ballonvouwer André is gespecialiseerd in kleurrijke decoraties voor elke gelegenheid. Er is van alles mogelijk: ballonbogen, ballontaarten en ballonfiguren in elke gewenste kleur en stijl. Ook hier heeft ballonvouwer André al jaren ervaring in.

Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden om jouw feestje of evenement met ballondecoraties nóg sfeervoller te maken! Laat je inspireren door de foto’s en als je meer wilt weten: op Facebook staan nog meer voorbeelden van prachtige decoraties. Of neem contact op voor meer informatie.

Prijzen

De ballonvouwer maakt decoraties geheel naar jouw wensen. Vanwege de oneindige variaties is het niet mogelijk om standaardprijzen te vermelden, maar neem gerust contact op voor een op maat gemaakte prijsopgaaf!

Referenties

Fan-tas-tisch !
“We hebben ballonnenvouwer André verscheidene keren ingehuurd voor een intern personeelsfeest. Niets is André te veel. Alle kinderen mogen...”
Disney Nederland
Regelrechte hit !!
“Andre, heeft met hart en ziel gevouwen op ons huwelijk. Hij werd uitgedaagd door 1 van de gasten om...”
Daan en Melianthe
Huwelijksfeest
Vleugje Magie
“Een aantal keer per jaar zorgt André voor het vleugje magie op de verjaardagen van onze kinderen, bedrijfsfeest etc....”
Pauline Heijkoop
Heijkoop Trading

Lees meer referenties