Nu boeken! of bel 06-50802038
Een evenement of een kinderfeestje? De ballonvouwer zorgt voor een onvergetelijke dag!
Nu boeken! of bel 06-50802038
Referenties
Zijn creativiteit lijkt oneindig
““André is bij ons personeelsfeest geweest en het was een ongelooflijk succes. Het werd op een gegeven moment een sport voor onze medewerkers om hem om bizarre creaties te vragen, en niets was hem te gek: ghostbuster rugzakken, kreeften, unicorns, cocktailglazen, Minions en zelfs een hele viking outfit!  Hij heeft na dit succesvolle interne feest ook bij een hotelfeest voor genodigden en pers gestaan, en ook dat was een razend succes. Zijn creativiteit lijkt oneindig en hij geeft de avond een extra sfeervolle aankleding! Ik raad hem van harte aan!” Leonie Lepoutre W Hotel Amsterdam  ”

Leonie Lepoutre
W Hotel Amsterdam
Fan-tas-tisch !
“We hebben ballonnenvouwer André verscheidene keren ingehuurd voor een intern personeelsfeest. Niets is André te veel. Alle kinderen mogen iets anders kiezen en alle kinderen hebben zijn volle aandacht en al zijn creaties zijn fan-tas-tisch! Niets dan lof!”

Disney Nederland
Regelrechte hit !!
“Andre, heeft met hart en ziel gevouwen op ons huwelijk. Hij werd uitgedaagd door 1 van de gasten om een helicopter te vouwen, maar verblufte iedereen toen hij een volledige gost busters outfit maakte!! Ons thema was bohemian chique en zelfs daar had André rekening mee gehouden. Hij had allerlei gadgets mee zodat hij bloemenkransen en haarstukken kon maken voor de gasten. Het was een regelrechte hit, zeer sfeerverhogend en dus een enorme aanrader voor ieder feest!!”

Daan en Melianthe
Huwelijksfeest
Vleugje Magie
“Een aantal keer per jaar zorgt André voor het vleugje magie op de verjaardagen van onze kinderen, bedrijfsfeest etc. Hij zorgt dat elk feestje net een beetje meer feest wordt met de prachtige balloncreaties die hij maakt! Ook als hij de kinderen komt entertainen is het in 1 woord SUPER! Elk kind gaat met iets moois naar huis! Wij hopen nog vele jaren dat André ons die extra magie kan geven op de feestjes!”

Pauline Heijkoop
Heijkoop Trading
Ballonnen Kunst
“Wanneer wij Andere inhuren om onze Kidsparties of Kidsevents van ballonnen te voorzien is succes verzekerd! Andre al net zo kleurrijk als zijn vrolijke creaties maken van ieder feest een onvergetelijke ervaring, ballonvouwen is verheven tot ballonnenkunst. Groot en klein zijn onder de indruk en worden aangeraakt door de energie van Andre, de mooiste en meest bijzondere creaties volgen elkaar in hoog tempo op. Daarnaast is Andre een bijzonder plezierig persoon, kwaliteit en vakmanschap maken hem onderscheidend en een van de allerbeste ballonvouwers om mee samen te werken!”

Natasja Beringer
Pure Toddlers &Up
Enige echte Ballonvouwer!
“Wij huren de Ballonvouwer vaak in op evenementen die wij produceren. En dat is altijd een groot succes, zowel de volwassenen als de kinderen zijn er gek op. Andre is altijd vrolijk en professioneel. En een feest om erbij te hebben! Brownys is fan van de enige echte Ballonvouwer!”

Frederieke Sanders van Traa
BROWNYS • EVENT PRODUCTIONS
Een aanrader!
“Ik kan André echt aanraden! Hij maakt van elk partijtje een groot feest door voor alle kinderen -binnen no time- een ballonvorm naar keuze te maken. Zo heeft hij het verjaardagsfeestje van onze jongste dochter Monroe compleet gemaakt met zijn prachtige creaties. Alle kindjes gingen superblij naar huis met ‘hun’ cadeau & Monroe straalde van oor tot oor want ze werd regelmatig door André in het zonnetje gezet. Ik kan niet anders zeggen dan: een aanrader!”

Renée Vervoorn
Vondelpark
Snel geregeld
“Als wij iets te vieren hebben in onze winkels dan stuur ik André een berichtje of hij de boel leuk wil komen aankleden met bijvoorbeeld een boog van ballonnen. Daarna heb ik er geen omkijken meer naar en zorgt André dat het in orde komt. Zo kost het mij weinig moeite en zorgt Andre ervoor dat met zijn versieringen het feest in onze winkels helemaal compleet is.”

Pieter van der Breggen
Bakker Breggen
Stichting Het Vergeten Kind
“BallonArtiest Andre heeft op het Sinterklaasfeest van stichting Het Vergeten Kind, de Sint Express Tour, waanzinnig mooie creaties voor de kinderen op de trein en op locatie gemaakt. De rijen voor het laten maken van zijn creaties waren heel groot. Van zeemeermin, tot sinterklaasmijter en van bloemen tot een octopus; alles was mogelijk. Een feest om te zien hoe alle creaties door hem werden gemaakt. Voor alle kinderen neemt Andre rustig de tijd en de kinderen straalden met hun cadeautje gekregen van BallonArtiest Andre. Veel dank dat je samen met ons aan een onvergetelijke dag hebt gewerkt voor kinderen voor wie het sinterklaasfeest helemaal niet zo vanzelfsprekend is.”

Denise Boermeester
Stichting Het Vergeten Kind
Top beleving voor groot en klein!
“Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke activiteiten voor kinderen in onze bioscopen en komen daarbij al snel bij André uit. We hebben André al meerdere keren bij ons gehad en telkens weet hij de kleintjes en stiekem toch ook wel de volwassenen  te verrassen.  André zorgt voor de meest creatieve ballon creaties en  daarmee voor extra beleving rondom onder andere  film.  Zo heeft hij bij de release van de Minions een heel weekend Minions gevouwen! Dit was zo populair dat bezoekers er gerust een uur voor in de rij hebben gestaan!  Naast de activiteit zelf, loopt de boeking altijd soepel en is André erg enthousiast.  Wij zullen zeker vaker gebruik maken van zijn talenten!”

Marc Bosma
Pathé Bioscopen
Een echte aanrader!
“André is een vrolijke man, die als een lachende verschijning in ons ziekenhuis was. Niet alleen kinderen gingen vrolijk naar huis of werden blij gemaakt met zijn mooie ballon cadeaus, ook volwassenen en verpleegkundigen kregen een mooi ballon geschenk ter viering van onze eerste plaats in ziekenhuis top 100 van Algemeen Dagblad. Een super prestatie, voor de tweede keer op rij, dat we hebben gevierd met André die prachtige dingen maakt van ballonnen, een echte aanrader!”

Lianna Kolff
Albert Schweitzer ziekenhuis
Onder de indruk
“Voor de opening van het Dierenbeschermings centrum in Amersfoort hebben wij André ingehuurd. Wat een enorm succes was dat. Alle kinderen waren enorm onder de indruk en André had geen moment rust. Iedereen wilde een ballonfiguur van hem! Fantastisch wat hij allemaal van ballonnen kan maken. Een absolute aanrader voor een feestje met kinderen.  ”

Marjolein Blank
Dierenbescherming
Succes verzekerd
“Regelmatig organiseren wij activiteiten voor kinderen. Met ballonvouwer André weet ik dat alle kinderen blij zijn. Een geruststellend idee als organisator! André heeft aandacht voor elk kind, straalt rust uit – wat erg fijn is naast stuiterende kinderen – en heeft voor elk kind een passend ballonfiguur. Succes gegarandeerd!  ”

Zippora de Jonge
Trivire
Vrolijke aanwinst
“Op onze evenementen maken wij graag gebruik van ballonvouwer André. Met zijn kleurige verschijning en spectaculaire balloncreaties is het een vrolijke aanwinst van ieder evenement. Kinderen vinden het geweldig en kijken vol verwondering hoe de creaties gemaakt worden. Het is altijd een groot succes!  ”

Vivian Brokerhof
WijkInformatiePunt Wielwijk
Exclusief
“Ballonvouwer André is grappig en vrolijk. Hij entertaint de kinderen op professionele wijze en maakt exclusieve ballonfiguren op maat. Onze gasten, zowel jong als oud, keken hun ogen uit tijdens onze Open Dag en verbaasden zich over de bijzondere ballonfiguren die André in elkaar knutselde.  ”

Sharon Advokaat
Avelingen Groep Gorinchem
Wat een vakmanschap
“Voor ons evenement Krijten voor Kinderen, dat ieder jaar plaatsvindt in Dordrecht, hebben wij een workshop ballonvouwen gevolgd bij André. In één avond werden we getraind tot ware professionals. Ontzettend veel lol hebben we gehad maar bovenal veel geleerd. Ongelooflijk wat een vakmanschap. Dit jaar staat er al weer een update gepland. Wij zijn fan! Organisatie Krijten voor Kinderen Rotary Club Dordrecht Thuredrecht  ”

Marloes Bax
Dordrecht
Koninklijke creaties
“Tijdens de Koningsdag festiviteiten in Dubbeldam, Dordrecht, maakte ballonvouwer André in een oogwenk de mooiste Koninklijke creaties: een Koningskroon, de Nederlandse vlag inclusief wimpel, maar ook andere creaties zoals een bloem of een vlinder waren mogelijk. Iedereen was erg onder de indruk van deze geweldige kunstwerken. Ik heb André nu verschillende keren op verschillende locaties bij verschillende gelegenheden aan het werk gezien. Zijn werkwijze is heerlijk om naar de kijken en blijft boeien. Deze artiest is het hoogtepunt op elk feest. Of dat nu een bedrijfsfeest is, een jaarmarkt of een feest thuis. Wij boeken hem graag weer volgend jaar!        ”

Peronne Kraaijeveld
Dubbeldamse Oranje Vereniging, Dordrecht
Altijd enthousiast
“COKD Kinderopvang maakt regelmatig gebruik van de diensten van de ballonvouwer. Kinderen van de BSO kunnen bij André een workshop boeken. Ze gaan dan zelf aan de slag en leren de meest fantastische vormen te vouwen van ballonnen. De kinderen hebben dan altijd veel plezier. Het ballonnen vouwen neemt soms wat tijd in beslag, iedereen moet dan op zijn beurt wachten, maar dat is geen probleem. Er worden heel mooie creaties gemaakt, de kinderen kijken hun ogen uit. Hoe lang de rij ook is, er wordt voor ieder figuur voldoende tijd genomen en iedereen komt aan de beurt.
Hij is erg geduldig en vriendelijk voor alle kinderen. Er worden regelmatig nieuwe creaties bedacht waardoor het geen probleem is om hem meerdere keren te laten komen. De boekingen lopen prima, afspraken worden nagekomen en hij is altijd enthousiast!”

Joy Naumann, COKD
Tot de top
“Ballonvouwer André behoort tot de top van de Nederlandse ballonvouwers en maakt de mooiste en leukste ballonnen. Wij boeken hem dan ook regelmatig voor onze kinderevenementen en kinderfeesten. Hij maakt van elk evenement een groot succes. Of het nou om kleine of grote groepen gaat: André zorgt ervoor dat iedereen met een lach naar huis gaat.”

Hella Huizinga, Eigenaresse My Greatest Party
Enthousiast
“André heeft ballonnen gevouwen tijdens de viering van Wereld Down Day in maart 2013 in het natuurcentrum in Gorinchem. Zijn optreden is enthousiast, rustig en divers. Hij maakt heel makkelijk contact met de kinderen met down en hun broertjes en zusjes. Namens de Stichting Down Syndroom Kerngroep Dordrecht e.o. absoluut een aanrader.”

Linda Vos- de Wit, Stichting Down Syndroom Kerngroep Dordrecht e.o.
Dordrecht