Een evenement of kinderfeestje? De ballonvouwer zorgt voor een onvergetelijke dag!

Top van de Nederland

Andre behoort tot de top van de Nederlandse ballonvouwers en maakt de mooiste en leukste ballonnen. Wij boeken hem dan ook regelmatig voor onze kinderevenmenten en kinderfeesten. Hij maakt van elk evenement een groot succes en of het nou om kleine of grote groepen gaat Andre zorgt dat iedereen met een lach naar huis gaat.

Hella Huizinga
My Greatest Party

Enige echte Ballonvouwer!

“Wij huren de Ballonvouwer vaak in op evenementen die wij produceren. En dat is altijd een groot succes, zowel de volwassenen als de kinderen zijn er gek op. Andre is altijd vrolijk en professioneel. En een feest om erbij te hebben! Brownys is fan van de enige echte Ballonvouwer!”
Frederieke Sanders van Traa
BROWNYS • EVENT PRODUCTIONS

Ballonnen Kunst

“Wanneer wij Andere inhuren om onze Kidsparties of Kidsevents van ballonnen te voorzien is succes verzekerd! Andre al net zo kleurrijk als zijn vrolijke creaties maken van ieder feest een onvergetelijke ervaring, ballonvouwen is verheven tot ballonnenkunst. Groot en klein zijn onder de indruk en worden aangeraakt door de energie van Andre, de mooiste en meest bijzondere creaties volgen elkaar in hoog tempo op. Daarnaast is Andre een bijzonder plezierig persoon, kwaliteit en vakmanschap maken hem onderscheidend en een van de allerbeste ballonvouwers om mee samen te werken!”
Natasja Beringer
Pure Toddlers &Up

Vleugje Magie

“Een aantal keer per jaar zorgt André voor het vleugje magie op de verjaardagen van onze kinderen, bedrijfsfeest etc. Hij zorgt dat elk feestje net een beetje meer feest wordt met de prachtige balloncreaties die hij maakt! Ook als hij de kinderen komt entertainen is het in 1 woord SUPER! Elk kind gaat met iets moois naar huis! Wij hopen nog vele jaren dat André ons die extra magie kan geven op de feestjes!”
Pauline Heijkoop
Heijkoop Trading

Regelrechte hit !!

“Andre, heeft met hart en ziel gevouwen op ons huwelijk. Hij werd uitgedaagd door 1 van de gasten om een helicopter te vouwen, maar verblufte iedereen toen hij een volledige gost busters outfit maakte!! Ons thema was bohemian chique en zelfs daar had André rekening mee gehouden. Hij had allerlei gadgets mee zodat hij bloemenkransen en haarstukken kon maken voor de gasten. Het was een regelrechte hit, zeer sfeerverhogend en dus een enorme aanrader voor ieder feest!!”

Daan en Melianthe
Huwelijksfeest

Fan-tas-tisch !

“We hebben ballonnenvouwer André verscheidene keren ingehuurd voor een intern personeelsfeest. Niets is André te veel. Alle kinderen mogen iets anders kiezen en alle kinderen hebben zijn volle aandacht en al zijn creaties zijn fan-tas-tisch! Niets dan lof!”

Disney Nederland

Zijn creatief lijkt oneindig

“André is bij ons personeelsfeest geweest en het was een ongelooflijk succes. Het werd op een gegeven moment een sport voor onze medewerkers om hem om bizarre creaties te vragen, en niets was hem te gek: ghostbuster rugzakken, kreeften, unicorns, cocktailglazen, Minions en zelfs een hele viking outfit!  Hij heeft na dit succesvolle interne feest ook bij een hotelfeest voor genodigden en pers gestaan, en ook dat was een razend succes. Zijn creativiteit lijkt oneindig en hij geeft de avond een extra sfeervolle aankleding! Ik raad hem van harte aan!” Leonie Lepoutre W Hotel Amsterdam

Leonie Lepoutre
W Hotel Amsterdam
keyboard_arrow_up